Бойко Борисов се надява ГЕРБ отново да е първа политическа сила

0
Лидерът на ГЕРБ  се срещна с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес и му се оплака от положението у нас
Лидерът на ГЕРБ се срещна с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес и му се оплака от положението у нас Снимка: Фейсбук

"Това са трети по ред избори. Половин милиард похарчихме, без да има реален резултат. Те изцяло провалиха ваксинационния календар. През изминалия ден има 178 починали от COVID-19”

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес в Словения,  съобщава Дарик радио.

"Продаваме на Норвегия ваксини, които благодарение на Европейската народна банка и на Европейската комисия, България получи повече от всички най-хубави ваксини от другите държави", изтъкна Борисов.

По думите му има пълен провал и с миграционната политика – бежанските центрове са пълни.

"Над 10 дни стои кораб, пълен с амониева силитра и се изсипва в Черно море. Това е екологична катастрофа и няма никаква адекватна реакция на властите", допълни лидерът на ГЕРБ.

"Бюджетът е на свръхдефицит. Дано след тези избори ГЕРБ отново да е първа политическа партия. Абсолютно провалени са преговорите за добросъседство със Северна Македония, които ние направихме. Все още нямаме и изготвен План за възстановяване", каза още Борисов.

По думите му "вследствие на корупцията на правителството на Румен Радев има 63,7% спад на чуждестранните инвестициите у нас."

„Надявам се след тези избори да има разговор. Да се направи правителство, което да ни изведе от кризата. Ще работим максимално за това", посочи лидерът на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари