БСП - Русе регистрира листата си за вота на 2 април

0
Русенци са много притеснени от повишаването на цените, заяви водачът на листата Иван Иванов
Русенци са много притеснени от повишаването на цените, заяви водачът на листата Иван Иванов Снимка: БСП

Русенци са много притеснени от повишаването на цените, заяви водачът на листата Иван Иванов

Коалиция „БСП за България“ регистрира листата си с кандидати за народни представители в РИК - Русе. Документите подаде водачът Иван Иванов, министър на земеделието в 47-ото НС.

"Целите, които си поставяме за постигане в 49-ото Народно събрание на България, са увеличаване доходите на хората, овладяване на инфлацията, преборване на неравенствата в обществото." Това каза г-н Иванов пред русенските медии, съобщиха от пресцентъра на левицата.

Той допълни, че заедно с останалите кандидати от листата на социалистите от област Русе, ще водят спокойна и толерантна кампания, в която ще изложат своите виждания и идеи за бъдещето на страната.

"Партиите трябва да постъпят максимално отговорно и да се състави работещ кабинет, който да изведе държавата от кризата. Разговарях днес с много русенци и всеки един от тях е много притеснен от повишаването на цените. Това е дневният ред на обществото и държавата трябва да заработи на високи обороти за да се овладее хаосът във всички нива на обществения живот", завърши Иван Иванов.

Той представи присъстващите кандидати от русенската листа и подчерта, че всички четиринадесет човека са професионалисти в своите сфери на работа, но преди всичко са хора, които искат да допринесат за подобряване на средата на живот, за стабилност и сигурност в нашето общество.

Листата с кандидати за народни представители в 49-ото Народно събрание на коалиция „БСП за България“ в Русе е следната:

1. Иван Иванов – юрист, историк

2. Ивалинка Цанкова – инженер агроном

3. Биляна Иванова – юрист

4. Асен Ласонин – икономист

5. Емил Божков – икономист

6. Нора Стоянова – финансист

7. Елисавета Досева – инженер, майстор на спорта

8. Георги Лукарев – компютърен специалист

9. Емил Георгиев – инженер

10. Момчил Стефанов – машинен технолог

11. Микаел Чакълджиян – юрист

12. Стефан Михов – юрист, политолог

13. Атанас Пеев – фотограф

14. Сашо Стоянов – икономист

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Баба Марта
    Тази листа е срам и позор за русенци. Сбирщина от кол и въже. Нинова да им гласува.
  • 0
    5
    Пинчер
    Квадратче "не подкрепям никого", за да стане първа политическа сила и да им светне на всички партии да спрат с подигравките и парашутистите в Русе
  • 5
    4
    Ласонин
    Трябва да стана депутат на всяка цена ,защото на есен като издухат Пенчо ,аз съм следващия.Ужас ме ми се мисли.Добре си поживях четири годинки
  • 5
    3
    Sтанко
    Пинчер, ние знаме за кого да НЕ гласуваме, ама не се сещам дали има ЗА кого да гласуваме. ПО-добре е това да уточним!!! Иначе си абсолютно прав за останалото като изказване... за жалост.
  • 17
    2
    Пинчер
    Призовавам всички симпатизанти на БСП, да не гласуват за поредната измислена листа с парашутисти, която е истинска обида за Русе. Иван Иванов е роден в Шумен и абсолютно нищо не го свързва с Русе, пък и досега беше депутат от Русе, но нищо не е направил и дори не се е изказвал по теми за града ни. Втората в листата може да се титулова всякак, но е една селска пръчка от Пиргово, дето е обида за русенци, че изобщо е в листата ни. Следващите са две млади курвички, дето също не са познати с нищо. И аз пореден път изтъркани до болка комунистически фамилии като Ласонини и разни други. Не се ли очистиха тия?! Русенци, не гласувайте за поредната подигравка на Нинова и БСП с Русе. Ние заслужаваме много повече!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари