БСП - Русе издига Пенчо Милков за втори мандат

5
Пенчо Милков е номиниран от всички местни структури на БСП, които са провели събранията си
Пенчо Милков е номиниран от всички местни структури на БСП, които са провели събранията си

Пенчо Милков е номиниран от всички местни структури на БСП, които са провели събранията си

Общинският съвет на БСП Русе взе решение да предложи на Общинската конференция на партийната организация да издигне Пенчо Милков като кандидат за кмет на Община Русе.

Социалистите заседаваха днес и определиха 3 септември за дата на провеждане на конференцията за издигане на кандидат за кмет и общински съветници на Община Русе за предстоящите местни избори на 29 октомври. Пенчо Милков е номиниран от всички местни структури на БСП, които са провели събранията си.

Общинският съвет възложи на ръководството на Русенската партийна организация да продължи разговорите с други партии, граждански сдружения, НПО и др. обществени структури за явяване на местните избори с обща платформа, кандидат за кмет на общината и кандидати за кметове на населените места.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    37
    Възмутен от мръсотията в града...
    За 4 години управление, видимите резултати са - умрели съсели и гълъби по улици и градинки, приличащи на сметище, жега и смрад на лайна.... ! Детските площадки никога не се мият и почистват, както се прави това в чужбина. През следващият мандат очаквайте някоя епидемия и зараза да се разнесе. Само това е достатъчно на каквито и да било "структури" да си съберат вересиите и да се омитат и те.
  • 5
    36
    the master of the selfie
    Пената няма грешка! Грешка имат избирателите че нещат цървул за кмет!
  • 8
    35
    Голям егоцентрик Пенчо
    Този кмет може да се опише с едно изречение - "Луд умора нема". Постоянно кипи безсмислена дейност около него, фейсбук кипи и пращи от неговите изяви, то не бяха рязане на ленти, откриване на концерти и какво ли още не. Но най-важните проблеми на града - екология, транспорт и пътища, си стоят непокътнати. Много ми беше смешно как отиде на пожара в Долапите и Средна кула и се снима до огъня. Много смело, няма що! Поне да беше плиснал кофа вода, за да свърши нещо. Само показност и нищо друго.
  • 6
    34
    БХ
    Любовницата на Пенчо яростно го защитава.Препоръчвам и на нея да и олекне,а на кмета да му омекне.
  • 0
    33
    до 31
    по твойта логика следва Иванчо, а?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари