БСП: Получихме покана от ПП-ДБ за разговори за конституционно мнозинство

1
Имаме решение - да не участваме в предварителни разговори, обяви Корнелия Нинова
Имаме решение - да не участваме в предварителни разговори, обяви Корнелия Нинова Снимка: Фейсбук

Имаме решение - да не участваме в предварителни разговори, обяви Корнелия Нинова

БСП е получила покана от Кирил Петков и Христо Иванов за разговори за конституционно мнозинство. Това обяви пред журналисти лидерът на левицата Корнелия Нинова.

Както знаете те имат 160 гласа, но за бързата процедура трябват 180. Събрахме нашите колективни органи, изпълнителното бюро и парламентарната група и имаме решение - да не участваме в предварителни разговори. Когато в Комисията по конституция бъде внесен проект, тогава ще се произнесем по всеки текст. Конституцията трябва да се променя много внимателно. Тя не се пише на коляно. Бързането крие риск. Това Народно събрание е прекалено раздробено, дори управляващото мнозинство не е единно по тази тема. Важни решения се взимат с плаващи мнозинства”, уточни Нинова, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари