Брус Уилис си отива

1
Вече не познава жена си и децата, придвижва се с чужда помощ
Вече не познава жена си и децата, придвижва се с чужда помощ

Вече не познава жена си и децата, придвижва се с чужда помощ

През пролетта на 2022 г. Брус Уилис обяви, че се оттегля от актьорската си кариера поради темпоро-фронтална деменция, а през септември тази година стана ясно, че звездата вече не може без чужда помощ дори при прости ежедневни дейности. Съпругата Ема Хеминг му помага да се движи из къщата и да слиза от втория етаж на първия, а нает парамедик отвежда актьора до колата, за да го закара на лекар, информира вестник „Труд“.

Болестта, за която все още не е намерен лек, прогресира твърде бързо и надеждите на семейството, че учените ще имат време да разработят лекарство, което да се превърне в панацея за звездата, избледняват с всеки изминал ден. Брус Уилис вече е диагностициран със сериозни проблеми със слуха, говорът му става все по-несвързан, но най-лошото е амнезията.

Актьорът бързо започва да забравя лицата на големите си дъщери и бившата си съпруга Деми Мур, те трябва постоянно да му напомнят кои са.

Прогресивната слабост на съзнанието на Брус Уилис натъжава настоящата му съпруга. Тя се люлее на ръба на депресията и само грижите за двете ѝ деца я предпазват от плъзгане в черната бездна на отчаянието. За да подкрепя по-добре мъжа си, с когото са заедно от 2009 г., Ема е преминала обучение за грижа за хора с диагностицирана деменция и се опитва да бъде истинска подкрепа за съпруга си. Но прогнозите на лекарите не са утешителни, възможно е до края на годината тялото на Уилис да бъде толкова отслабено, че той да не може да става от леглото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    3
    така
    И сега кой ще оправи вдовица не знаем
  • -25
    2
    Умирай трудно!
    Последен филм. Сюжет: Сандък, трап и поп.
  • -38
    1
    Аремагедон
    То пък и в ФИЛМИТЕ кво ли говореше
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари