Бронзово отличие за боец на "ХЕЛИОС" в Каварна

1
На 18-ти май в град Каварна се проведе кикбокс турнир за деца организиран от местния клуб СК ’Ринг”
На 18-ти май в град Каварна се проведе кикбокс турнир за деца организиран от местния клуб СК ’Ринг”

На 18-ти май в град Каварна се проведе кикбокс турнир за деца организиран от местния клуб СК ’Ринг” с подкрепата на община Каварна, в който взеха участие над 100 бойци от клубове от североизточна България.

Боецът на Академия ХЕЛИОС – Тонислав Георгиев взе участие в дивизията на децата до 12 г. Негов треньор за това състезание бе баща му Георги, който с постоянните си пътувания по състезания с отбора постепенно стана неотменима част от него.

Треньорската рокада се наложи поради участие на на отборите ни в две различни състезания в същия този уикенд – Държавно първенство по NeWaza Джу Джицуна na 18-ти май в Ловеч и на 19-ти май на международния турнир по Бразилско Жиу Жицу SOFIA OPNE BJJ  в София.

В група от 10 бойци Тонислав подкрепян и напътстван от баща си (получаващ указания и по телефона преди срещите и от треньора на клуба Митко Ружинов) имаше за задача да структурира натрупаните вече в себе си знания и умения. Тони победи убедително първия си съперник. Във втория мач в оспорвана битка съдиите дадоха победата с 2:1 съдийски гласа на опонента му. Минимална преднина, която обаче спря младия упорит русенец да влезе в битка за първото място. Бронзово отличие за тандема Тонислав и бащата-треньор.

Това състезание бе безценен опит за Тонислав и натрупване на увереност в собствените възможности. Смелостта да участва в състезание без подкрепата на треньора зад гърба си  е качество необходимо за всяка битка в ринга и Живота.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари