Британски влогър заживя у нас и почна да рекламира страната ни

2
В своя влог Дъглас твърди, че все повече хора от цял свят му пишат, за да заявят, че смятат да емигрират в България - във Велико Търново, Пловдив, Созопол и други градове, за които е разказал
В своя влог Дъглас твърди, че все повече хора от цял свят му пишат, за да заявят, че смятат да емигрират в България - във Велико Търново, Пловдив, Созопол и други градове, за които е разказал Снимка: България Днес

Известен британски влогър заживя у нас и започна да рекламира страната ни

Рийс Дългас, познат като Джамал, е популярен влогър, който развива работата си в дигиталния свят, което му позволява да работи от всяка точка на света, пише България днес.

Преди 3 години англичанинът идва на посещение в страната ни, след като негов приятел го съветва да посети България. Удивен от красотата, кухнята и културата ни, вместо да остане за месец, какъвто е бил планът му, Дъглас удължава престоя си с още няколко месеца и накрая остава за постоянно. Успява да си намери приятелка и заедно живеят на село.

Любовта на англичанина към България пламва мигновено и той решава да започне да разказва за приключенията си у нас, като съветва хилядите си почитатели по цял свят също да го направят.

Забавните и пълни с факти и история за страната ни клипове показват Дъглас, който се опитва да прави гюведжета, както и пробва да говори на български език. През свободното си време англичанинът обича да обикаля из забележителности като Бузлуджа, Царевец и др.

Мобилният му офис включва единствено лаптоп и благодарение на тази свобода Дъглас реализира множество пътувания по света, но остава пленен от родината ни.

"Българите са много по-откровени от западняците и това ми харесва. Във Великобритания сме прекалено възпитани. Постоянно благодарим и се извиняваме, а така не можеш да разбереш какво мисли събеседникът ти. Тук хората са директни и ако нещо не им харесва, просто го заявяват направо в очите. Българите не се усмихват изкуствено. Ако са доволни - веднага си проличава, ако не са - също", допълва чужденецът.

В своя влог той твърди, че все повече хора от цял свят му пишат, за да заявят, че смятат да емигрират в България - във Велико Търново, Пловдив, Созопол и други градове, за които е разказал.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари