Британец е бременен в 4-я месец

0
Бивш служител на супемаркетите "Asda" ще бъде първият забременял британец, който ще завърши смяната на пола си след раждането
Бивш служител на супемаркетите "Asda" ще бъде първият забременял британец, който ще завърши смяната на пола си след раждането Снимка: The Sun

Бивш служител на супемаркетите "Asda" ще бъде първият забременял британец, който ще завърши смяната на пола си след раждането, разказа "Daily Mail", цитирани от OFFNews.

Хейдън Крос вече е преминал през първите етапи на официално превръщане в жена, въпреки че е забранено да ражда. Но това не пречи на 20-годишният да е бременен в четвъртия месец. Намерил е донор на сперма във Фейсбук.

"Не съм притеснен за това как ще изглежда детето ми. Не ми пречи и това, което хората ще мислят и казват за мен", споделя Крос.

Той добави, че желае да остане необвързан по време и след бременността, тъй като така ще му бъде по-лесно да отгледа отрочето си.

Крос не е първият мъж, който е бременен. През 2007 година транссексуалният Томас Бийти от САЩ забременя с тризнаци, но за жалост бременността била извънматочна и той изгубил и трите деца.

Впоследствие става горд родител на 3 деца, в три последователни бременности.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари