Братята Тейт наеха адвоката на Майк Тайсън, за да ги измъкне от ареста

0
Няма много справедливост в Румъния!, заяви на влизане в съда Андрю Тейт
Няма много справедливост в Румъния!, заяви на влизане в съда Андрю Тейт Снимка: AP

Няма много справедливост в Румъния!, заяви на влизане в съда Андрю Тейт

Братята Андрю и Тристан Тейт отново оспорват мярката за неотклонение. Днес те се явиха в Апелативния съд в Букурещ, където се разглежда ново искане за освобождаването им.

За да подсилят защитата си, двамата обвиняеми доведоха адвокат от САЩ, който е защитавал Майк Тайсън и Крис Браун, съобщава Диджи 24, предава БТА.

Няма много справедливост в Румъния!“, заяви на влизане в съда Андрю Тейт.

Двамата братя са в предварителен арест от 30 декември 2022 г. Ден по-рано те бяха задържани от Дирекцията за разследване на престъпленията на организираната престъпност и тероризма (ДРПОПТ) заради обвинения в трафик на хора и изнасилване. До момента са идентифицирани шест жени, които са били сексуално експлоатирани от групата, ръководена от двамата британци.

Тридесет и шестгодишният Андрю Тейт е бивш професионален кикбоксьор, който понастоящем има близо 5 милиона последователи в Туитър. В социалните мрежи той придоби популярност с език на омразата, което доведе до спиране на профилите му в повечето от тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари