Братя и сестри, цигани бият българи

5
Дошло е време да се изправим срещу престъпната орда /Снимката е илюстративна/
Дошло е време да се изправим срещу престъпната орда /Снимката е илюстративна/

"Братя и сестри,
От Дунава до Родопите. От Родопите до Марица. От Марица до Черно море. Цигани бият българи. И ние от IV-ти Революционен окръг заявяваме, че е дошло време да се изправим срещу престъпната орда, за да защитим майка България.

Панагюрище, Копривщица, Стрелча, Батак, Перущица, Бяла Черква и Вие поибренци, мечани и клисурци, докога ще траете цигани да вилнеят над бащино ми огнище?! Докога ще мълчите със склонени глави, отстъпвайки път на тъмните сенки да прокуждат децата от Майка България?

Българинът иска държавата си сигурна, мирна, равноправна за всички пред българския ЗАКОННИК! Така е било хилядолетия, така ще бъде и занапред.

Войводата каза!

Във Фейсбуково може да спрете гласа на истината. Вярно е, силата на социалната мрежа е голяма, но българският мегдан е още по-голям. Балканската кръв ври, а нашата толерантност е близка до съвършенството на Бога.

И да знаете, оттук нататък ехото на Боримечката ще събужда Правдата и Свободата за българина, за да живее почтено и достойно живота си, за когото кръв са пролели дедите ни!

Казах!
Лето 2017"

Цвета Кирилова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари