Божидар Божанов: „Възраждане“ и БСП блокират българския парламент

0
Да блокираш българския парламент в защита на монумент на чужда окупаторска армия е неприемливо, написа Божанов
Да блокираш българския парламент в защита на монумент на чужда окупаторска армия е неприемливо, написа Божанов Снимка: Facebook

Да блокираш българския парламент в защита на монумент на чужда окупаторска армия е неприемливо, написа Божанов

Възраждане и БСП блокират парламентарната трибуна в защита на паметника на съветската армия. Да блокираш българския парламент в защита на монумент на чужда окупаторска армия, донесла на щиковете си престъпен режим, е напълно неприемливо.

И тъй като те говоря за спазване на законите, ще цитирам приетия през 2000 г. Закон за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен:

Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция.

(2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.

Божидар Божанов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Моето име
    А пък тоя, вижда руски шпиони навсякъде. Болен човечец.
  • -5
    3
    Анонимен
    Блокиращите партии вън от парламента!!!
  • -5
    2
    БКП=вгъZZраждани
    Ами нормално, Божка! Те са си антибългарски партийки на заповедите на джуджака в Кремлин! Тях Родината не ги интересува, програмирани са да работят за чуждите рушлямски интереси! ФАКТ!
  • 4
    1
    123
    на майка ти увисналата шунда е окупаторска. млад безобразен боклук. при комунизма България беше фактор на картата и с нея се съобразяваха. семейства с едно дете нямаше. сащ и брюксел в момента са истинските окупатори. затова ви блокират, защото е гласувано за тях и гласоподавателите им очакват точно такова поведение от тях, както са им обещали, държат си на своето, за разлика от гнусни копелета като теб.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари