Боряна Димитрова: Възможно е да има правителство

0
Димитрова: Липсата на стабилно правителство е изключително рискова за страната
Димитрова: Липсата на стабилно правителство е изключително рискова за страната Снимка: БГНЕС

Димитрова: Липсата на стабилно правителство е изключително рискова за страната

"Напълно възможно е България да има ново правителство след сформирането на т.нар „контактна група“, която трябва да осъществи преговорите между ГЕРБ и останалите шест партии. Даването на известен период за размисъл и преговори на партиите след изборите, е възможно да доведе до успокояване и взимане на правилни решения". Това коментира за БНР социологът Боряна Димитрова и допълни, че липсата на стабилно правителство в условията на тежката политическа и икономическа криза в Европа е изключително рисково за страната.

Според Боряна Димитрова ниската избирателна активност се държи не толкова на умора сред избирателите, колкото на безплодността на политиците да произведат работещи решения, които да придвижват страната напред. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    dgd
    Този, който казва, че е възможно и този, който казва, че е невъзможно са наполовина прави
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари