Борисов за рокадите в "Булргаргаз": Две банди хасковски се бият кой да вземе контрол

1
Управляващите стига са крали, да почнат малко да помислят за хората, призова вождът на ГЕРБ
Управляващите стига са крали, да почнат малко да помислят за хората, призова вождът на ГЕРБ

"Пазар за милиарди, който в момента е държавен, да го дадат и него като на търговците на ток да крадат стотици милиони и да го разбият."

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира рокадите в "Булгаргаз", предава БНТ.

По думите му случващото се с обществения доставчик е последната важна тема на фона на "чудовищния скок на цените и чудовищната корупция". Борисов изтъкна, че в момента се крадат стотици милиони.

"Две хасковски банди се бият кой да вземе контрол. Най-малко ми отива да защитавам Николай Павлов, който е министърът на енергетиката на Румен Радев - него изчегъртаха. На пръв поглед изглежда, че това би било нещо срещу него. Според мен не е така, защото той вижда, че неговите изчадия се провалиха във всичко. Народът огладнява, фалира, бизнесът фалира и Радев го вижда. И той трябва всячески сега да се откачи от това тежко ремарке, претоварено с проблеми и да прави нова партия, за да работи отново модела с 6%, с 10%." - заяви Борисов.

Борисов призова управляващите да започнат да разрешават натрупаните проблеми. Според него сега не е момента за предсрочни избори, защото хората са силно разделени.

"Аз ги умолявам да се стегнат, защото държавата е тежко разделена и не е готова за избори. Хората се мразят, партиите се ненавиждат и ще влезем в много тежка криза. Стига са крали, да почнат малко да помислят за хората." - каза Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Ъ?
    Няма нужда от такъв закон. Този господин два пъти е осъждан за клевета в медиите.
  • 3
    1
    Дай боже
    Кой лъжи кой мами един бог знае най добре е да влезе закона за медийни писания ако някой пише нещо да си отговаря с името
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари