Борисов за Орешарски: Псевдопремиерът нИ може да чИте

0
Борисов за Орешарски: Псевдопремиерът нИ може да чИте
Снимка: БГНЕС

В кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи коментар относно изявление на премиера Пламен Орешарски. Той дори имитира изказа на премиера, който бил каза „чите“ вместо „чете“, с което искаше да се аргументира, че точно левите нямат право да го обиждат на образованост. „Голяма част от вас толерираха това поведение и го наричаха „премиера експерт“. Той нИ може да чИте. Мен си позволяваха, доктора на науките, да ме обиждат, и си мълчах. Този каза, че нИ може да чИте, не е чел. НИ чИте. Не е чел пълномощното, с което е отказал суверенитет за Брюксел. Той каза на Коснултативния съвет: „НИ съм го чел“. Споразумението, с което се отказва от суверенитет. Не бил чел договора за „Южен поток“. Не знаел има ли санкции“, заяви гневно Борисов.

На един мъртвец, какъвто в момента е държавата, има едно златно зъбче - „Козлодуй“ се казва, да му извадят и златния зъб в момента. На трупа искам да му дръпнат златния зъб, за да е изцяло труп“, каза още той.

Наказателно производство им трябва на тези хора. Псевдопремиер! Какъв премиер си ти тогава, като чакаш някой да ти каже да си подадеш оставката?“, попита лидерът на ГЕРБ.

Да излизат да казват банкрута, дата на избори, да признават това, което са направили“, поиска си Борисов за консултациите в петък.

По-късно във Фейсбук той съобщи: „Помолих ПГ на ГЕРБ утре да влезем в пленарната зала и да осигурим кворум, за да удовлетворим желанието на Станишев да отиде евродепутат“.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари