Борисов: Ще има конфискация на къщи в Игнатиево

0
"ДПС ще стане подходящ партньор, когато Пеевски го напусне" добави Борисов
"ДПС ще стане подходящ партньор, когато Пеевски го напусне" добави Борисов

15 години ме имитират, на чужд гръб е лесно да се смееш. Така премиерът Бойко Борисов коментира Фейс Бойко на Ненчо Балабанов по Нова тв. 

Ще има конфискация на къщи в Игнатиево. Два имота с две къщи са запорирани там, но и в Бояна има огромни къщи, но не им обръщаме внимание, заяви Борисов по повод палатите на крадците във Варненско. Той подчерта, че не трябва да се фокусираме само върху ромите. 

Главният прокурор в България не е подчинен на никого, също както и в Румъния, категоричен бе Борисов. Какво би станало, ако сложим още един независим над него, попита риторично той. 

Тази година сме събрали 2 млрд. повече в бюджета, каза още премиерът. 

Патриотите, реформаторите и АБВ са във властта, защото ДПС гласува данъците с нас, ако те бяха в пленарна зала нямаше да се налага Движението да ни подкрепя, коментира Борисов. Той заяви, че при липса на подкрепа ГЕРБ щял да излезе от властта. Не трябва да се слага ДПС като брошка на ГЕРБ, редно е да го признаят, каза още Борисов. 

17 години, братко, три пъти избирахме президент, не се кандидатирам и повтарям, че искам да ми върви правителството и да си изкараме мандата, отговори той на въпрос дали ще се включи в надпреварата за "Дондуков" 2. 

ДПС ще стане подходяща за разговори с другите партии в парламента, когато Делян Пеевски напусне партията. Кога - това си е техен проблем, каза той. Сега няма кой да им каже "Добър ден" в НС, много са трудни за партньор, обясни Борисов. 

За 4 години имам 4 срещи с Цветан Василев, уточни Борисов. 

"Заработва си хонорарите благодарение на мен. Добър е, безспорно, но аз не съм толкова дебел. Да беше дошъл да ме види на тенис турнира", каза премиерът пред Нова телевизия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари