В Русия предлагат конфискация на имоти на несъгласни с войната в Украйна

0
Това предвижда законопроект, внесен в руската Дума
Това предвижда законопроект, внесен в руската Дума Снимка: ЕПА

Това предвижда законопроект, внесен в руската Дума

Закон за конфискуване на имоти, пари и ценни вещи на несъгласни с войната в Украйна, беше внесен в руската Държавна дума. Документът предвижда подобни санкции и за дискредитиране на руската армия, както и за призиви за налагане на международни санкции, предаде NOVA.

Законът предвижда още и отнемане на жилищата, колите и хонорарите на журналисти, обвинени, че са публикували "фалшива информация" за руската инвазия в Украйна. Промяната в Наказателния кодекс е подкрепена от основните политически партии. По всичко личи, че ще бъде приета, пишат западни медии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    Име
    По голяма "демокрация" от еврео - атлантическата няма...
  • 1
    7
    :)))
    Номер 2 е получил неообратими сексуални отклонения след като е видял Мария Захарова на снимка....
  • 1
    6
    До 4
    И аз не вярвам,това не може да се случи в най демократичната страна в света...
  • 0
    5
    до 4
    А не е ли? Можеш ли да ми покажеш един достоверен източник? Все пак става дума за закон, вероятно ще го публикуват в руският вариант на държавен вестник. Къде е?
  • 0
    4
    daskal
    Това, разбира се, е фалшива новина. В Русия такива работи не стават и никога не са ставали. Ето защо призовавам болния путинофил, русофил и крадец на чужди никове... Тръгвай към Русия! Не губи време! Не съсипвай живота си! Вземи си само портретите на Ленин, Сталин и Путин - и тръгвай! Там ще си щастлив.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари