Борисов се връща към себе си и миналото си на член на БКП

2
Единство, творчество, красота. Комунистически лозунг е, но е хубав
Единство, творчество, красота. Комунистически лозунг е, но е хубав

БОРИСОВ СЕ ВРЪЩА КЪМ СЕБЕ СИ И МИНАЛОТО СИ НА ЧЛЕН НА БКП

Главатаря на ГЕРБопитеците, известен изпечен лъжец и комбинатор, добави нов щрих към портрета си. Главатаря е преписвач и елементарен плагиат! Вижте "новия" лозунг на ГЕРБопитеците:

"Единство, творчество, красота. Комунистически лозунг е, но е хубав", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с млади членове на партията, съобщават медиите. Срещата е поредната седянка през последните няколко дни и е излъчена във ФБ профила му. С лозунга от времето на комунизма той заръча на младите да бъдат добри, "защото злото руши" и даде невнятен пример с разрушаването на Бастилията по време на Френската революция."

Ще се опитам да направя кратък анализ на този лозунг, съчинен някога от дъщерята на Тодор Живков, чието тяло Борисов някога охраняваше.

1. ЕДИНСТВО. Борисов отдавна е постигнал единството в шайката си. Единството в ГЕРБ е фатмашко единоначалие, абсолютен вождизъм, истерична нетърпимост и отмъстителност към всеки, който има различно от мнението на "лидера" мнение и становище. Единството на ГЕРБ се гради на основата на страха.

2.. ТВОРЧЕСТВО. И това качество е постигнато. Признаците на творчеството се виждат навсякъде - в съсипаната икономика, разбитото здравеопазване, негодното образование, което произвежда неграмотници, разбрицаната национална сигурност, разпадната енергетика, пътищата и магистралите,ремонтите на ремонтите...

3. КРАСОТА. И там успехите са явни и безспорни. Пустеещите земи, обезлюдените села и градчета, руините на болници и училища, срутищата и свлачищата... Такива са естетическите категории на ГЕРБопитеците.

Това е научил Главатаря от първия си университет - охраната на Тодор Живков. Какво е научил от втория си университет - охраната на неосъществения престолонаследник Сакскобургготски, можете сами да се досетите. Ако "Имаме воля" и сме склонни да се подчиним на нацисткия призив "Работа, работа, работа!"

Любо Кольовски

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари