Борисов: Радев се изживява като диктатор

0
Борисов изрази надежда на парламентарните избори ГЕРБ да са първа политическа сила
Борисов изрази надежда на парламентарните избори ГЕРБ да са първа политическа сила Снимка: БГНЕС

ГЕРБ застават зад проф. Анастас Герджиков на президентските избори

Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов пред журналисти. „Имахме 2-3 кандидатури – на Дончев, на Митко Николов. Преди 10-ина дни Краси Вълчев каза, че в академичните среди се обсъжда за професор Герджиков. Това е един човек, който би могъл да обединява нацията“, каза Борисов, който посети новата галерия на Вежди Рашидов, предаде БГНЕС

Борисов заяви, че ни трябва мир, образование, като нация на нас ни трябва смирение. Според него по-голям обединител от проф. Герджиков не може да се намери. "Ректорът на ректорите. Ректорът, който е избран от всички да управлява. Какъв по-голям обединител може да се намери?", заяви Борисов.

"Аз се занимавам със сериозни неща. С духовното състояние на изпаднал в криза човек не ми се говори", така Борисов коментира днешните думи на президента Румен Радев, че се крие под тогата на проф. Герджиков.

"Приемаме, че Радев е прав. Излизаме аз и той и разделяме, дали е 60 на 40, 50 на 50 един Господ знае, държавата, народа на две. Мразим се, не се обичаме. Това ли е целта на президентските избори? Или търсим човек, който да може в тази сложна политическа обстановка да ни събере всичките поотделно заедно, да се е еднакво отдалечен и да не се меси. Точно обратното - той през цялото време се изживява и като президент, и като премиер, и като диктатор, и като управляващ”, добави още Бойко Борисов.

Той изрази надежда на парламентарните избори ГЕРБ да са първа политическа сила, а за другите избори - президентските според него симпатизантите на ГЕРБ, а и много други хора ще предпочетат един умен, красив, образован, спокоен, нормален и добър човек пред диктатор. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук