Борисов: Престанете с тая джипка! Аз съм се заклел, че нямам кюлчета

3
Трябва ли да действаме като Стъки, за да излезе истината наяве
Трябва ли да действаме като Стъки, за да излезе истината наяве

Никога не съм изричал такива думи... готов съм да се явя на детектор на лъжата.

Бившият премиер Бойко Борисов прекъсна по свой си маниер официалния брифинг на партията си, на която да направиха оценка на работата на служебното правителство. Борисов влезе в залата за пресконференции в централата на ГЕРБ, когато журналистите зададоха въпрос провежданите разпити на бивши и настоящи прокурори. Въпросът беше за евентуално водено разследване срещу бившия премиер. На този етап няма официална информация за това.

Бойко Борисов, видимо ядосан и възмутен, се пита къде са разследващите журналисти. "Аз съм се заклел, че нямам златни кюлчета, в най-святото...,, опита се да сдържи емоцията си Борисов. По думите му това е един голям сценарий, а е удивен, че става въпрос за случай от преди 2009 година. "Вие - обърна се той към журналистите - можете ли да си спомните какво сте казали през 2009 година или по-рано?". Тази информация Борисов я разбрал, след като звъннал на свои познати. Той обаче не посочи имена.

Лидерът на ГЕРБ е готов да седне и на детектор на лъжата, за да докаже, че е прав. Всичко това е сценарии и той очаква всякакви кошаревски свидетели. До този момент той не е викан за разпит, но е "спокоен", че ако бъде извикан всички медии ще бъдат уведомени предварително, за да има панаир.

"Само за това говорят, корупция, конспирации,... говорят разни пияници", коментира Борисов по повод разследванията. Имена отново не посочи и отказа да уточни кого има предвид под пияници.

Борисов е възмутен, че всъщност за политика изобщо не се говори, а служебното правителство се държи изцяло политическо. "Къде им е Планът, нали бяха готови... Къде става въпрос за ваксинацията, че еврокомисар трябваше да ги шамароса..., къде са им приходите, че в митниците са назначени от контрабандист нагоре,...", пита Борисов и допълни и други теми - Мариците, Зелената сделка.

"Трябва ли всички като Стъки да действаме, за да излезе една истина наяве? Това не е демокрация, това не е начинът, но... явно така трябва", заключи Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари