Бойко Рашков: Ще се явя в прокуратурата, когато Борисов каже откъде са кюлчетата и пачките

2
Бившият вътрешен министър отказа да се яви на разпит в прокуратурата
Бившият вътрешен министър отказа да се яви на разпит в прокуратурата Снимка: БТА

Бившият вътрешен министър отказа да се яви на разпит в прокуратурата

Ще се явя в прокуратурата, когато Бойко Борисов каже коя е Мата Хари, откъде са кюлчетата и пачките с евро и свързано ли е строителството на къщата в Барселона с него самия и с международна схема за пране на пари, както написа испанската полиция”.

Това заяви бившият вътрешен министър Бойко Рашков, цитиран от NOVA.

Думите му са в коментар на твърдението на държавното обвинение, че е отказал да се яви на разпит. Прокурорите искали да свидетелства за изнесени от него данни за строителството на АМ „Хемус”.

СГП напомня, че явяването на Рашков пред прокурор и даването на сведения е негово законово задължение, каквото има и всеки друг български гражданин, съгласно Конституцията и законите на страната. От държавното обвинение са решени да предприемат всички законови мерки, за да призоват Рашков, а при неизпълнение на прокуроските разпореждания, ще бъдат наложени предвидените в закона санкции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари