Борисов след разпита в полицията: Нито съм купувал, нито съм притежавал кюлчета

0
Не го питали за Мата Хари, а как успявал да държи ниска цената на газа
Не го питали за Мата Хари, а как успявал да държи ниска цената на газа

Никога не съм притежавал кюлчета, нито каквото и да е било, нито съм купувал.

Експремиерът Бойко Борисов бе лаконичен пред журналисти, които го причакаха пред Главна дирекция Национална полиция след негов разпит. Лидерът на ГЕРБ е бил призован по телефона, но беше видимо раздразнен и ядосан от присъствието на медиите, пише News.bg.

На въпрос за какво е бил разпитът, Борисов "иронизира", заявявайки, че са го питали как е успявал години наред да държи цените на тока и газа най-ниските в Европа и как е успял да поддържа миграцията най-ниска в Европа.

Борисов не отговори ясно за какво е бил разпита му и по какъв сигнал. Качи се на колата си заедно с адвоката си Менко Менков и помаха на журналистите и операторите през вдигнато стъкло.

Малко преди това за разпита съобщи в кулоарите на Народното събрание вътрешният министър Бойко Рашков. Разпитана е и неговата пиарка Севдалина Арнаудова - Севи, изтъкна Рашков. Разпитан е бил и съпругът на Севделина Арнаудова.

Министърът показа на репортерите в НС снимки как опозицията е купувала гласове. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Виктория
    До кога ще гледаме тази Крадлива Мутра.Време е да влези в Цофийски централен затвор.Бай Ставри отдавна го чака.Има опит в Чешкият затвор.Той ограби Държава и Народ.
  • 2
    1
    Корифей
    Още колко смятат да ни го показват това нещо? Остана ли някой дето да не е разбрал че нищо не става от тоя хуй изпразнен?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари