Борисов отново излъга хората, за да крадат още

0
ГЕРБ за пореден път са демонстрирали своята непоследователност по брутален начин
ГЕРБ за пореден път са демонстрирали своята непоследователност по брутален начин Снимка: БГНЕС

„Борисов отново излъга хората – ще предложат нов тип на старото правителство“.

Това заяви в ефира на БНТ депутатътот БСП Иван Иванов.

Според него след КСНС е станало ясно, че този парламент е изчерпал своя капацитет и час по-скоро трябва да се отиде на избори. Иванов заяви, че е изненадващо поведението на кадри от ГЕРБ, които се опитват да измият срама от лицето на Борисов, който не иска да излезе и да каже, че за пореден път е излъгал българските граждани.

„Казаха, че подават оставка и че няма да участват повече във управление, с една единствена цел - да се отиде на избори. Такова беше желанието на българските граждани. Това което се задава е нов опит на старото правителство, което вече получи своята оценка на президентските избори, обясни Иванов.

Според него ГЕРБ за пореден път са демонстрирали своята непоследователност по брутален начин и всичко, казано до тук, е било захвърлено с лека ръка.

По думите му  политическият баща на този нов проект е президентът Росен Плевнелиев. Според Иванов настоящият държавен глава така си осигурявал топло местенце в Европейската комисия.

„Този парламент не може да бъде продуктивен. Това, което ще ни бъде предложено в нова опаковка е нищо повече от досегашното управление, което е съставено от партии които нямат нищо общо помежду си освен желанието си да продължат кражбите и злоупотребите, задълбочаването на социалното неравенство“, обясни депутатът от левицата.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари