Борисов написа послание с грешка в книгата на кралския дворец в Египет

2
ПР-те на премиера също не забелязаха гафа
ПР-те на премиера също не забелязаха гафа

Премиерът Бойко Борисов написа послание с пунктуационна грешка в специалната книга на кралския дворец "Кубе палас" в Египет.

След като сложи грешната запетая, която всеки уважаващ себе си петокласник не би написал, министър-председателят побърза гордо да позира с химикалка в ръка и да се похвали със свършеното във фейсбук, преди да излети за военноморкста база "Бернис", споделят от Господари на ефира.

Интересното е, че и от останалата част от екипа му, която се занимава с поддръжката на официалната му страница в социалната мрежа, също никой не забеляза пунктуационния гаф. Явно часовете по български език в училище не са им били от най-интересните.

Ето така между "благодаря" и "за гостоприемството" се появи тази паметна запетая, която ще остане в книгата за дълги години напред! Какво обаче е една сгрешена запетая пред важността на поредната официална визита на Борисов.

Днес в Египет той ще се срещне с президента на страната Абдел Фаттах Ас-Сиси. В българската делегация е и вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Надяваме се домакините в Египет да не забележат грешката на нашия премиер, за да не стане пак за смях пред чужденците, както при посещението си в Истанбул за откриването на "Турски поток". Поведението на Бойко Борисов там стана повод телевизия „Россия 1” да излъчи предаване, в което осмива премиера ни. 

Препоръчваме на ПР-ите на Борисов освен непрекъснато да снимат и да търсят най-добрия профил на премиера, от време на време да следят и други аспекти от неговото представяне и поведение, особено на международни събития.

У нас вече сякаш свикнахме с излагациите на управниците ни, като например последната издънка на председателят на парламента Цвета Караянчева, която написа "БрекзиД" с грешка. Същата преди време заяви от трибуната на Народното събрание, че столицата на Китай - Пекин, се намира във Виетнам.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари