Борисов към Данаил Кирилов и министрите: И ви забранявам да пишете във Facebook

0
Данаил Кирилов получи тотална забрана от Борисов да поства свои мисли във Фейсбук
Данаил Кирилов получи тотална забрана от Борисов да поства свои мисли във Фейсбук Снимка: БГНЕС

"И ви забранявам да пишете, Дани Кирилов, във Facebook. Забранявам. Защото не само че не е смешно, не само че ги възпалявате"

Така премиерът Бойко Борисов се обърна към министрите и конкретно - към Данаил Кирилов в началото на днешното заседание на правителството.

Повод за репликата му беше последният пост на правосъдния министър, в който той описа подигравателно акцията на "Да, България" в Росенец преди масовото плажуване на 11 юли. А той от своя страна разпали още повече общественото недоволство и доведе до протестите с искане на оставката на правителството и главния прокурор Иван Гешев.

Това се случи точно след сблъсъка на Христо Иванов и негови сподвижници с гардовете от НСО на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, които не му позволиха да слезе на плаж Росенец - който е държавна собственост, т.е. би трябвало да е достъпен за всички български граждани.

Тогава двамата гардове поругаха и българското знаме, носено от Иванов, като го хвърлиха на земята.

"С Христо Иванов сме работили години наред. Един ден им се плажуваше, после вече не им се плажува, времето пак е хубаво - добре подбрани неща, които се правят", обобщи днес Борисов, пише  Actualno.com

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари