Борисов: ДБ подкрепят „Има такъв народ“, които довчера за тях бяха чалгари, а те нали са умните и красивите

0
Слави Трифонов не обича хората и каквито и протести да има, никога няма да се съобрази
Слави Трифонов не обича хората и каквито и протести да има, никога няма да се съобрази

„Демократична България“ подкрепят „Има такъв народ“, които довчера за тях бяха чалгари, а те нали са умните и красивите."

Това каза пред журналисти премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов след изписването му от болница "Софиямед", предаде репортер на Агенция „Фокус“.

Слави Трифонов не обича хората и каквито и протести да има, никога няма да се съобрази. Може би това е по-правилно. Не знам. Той е твърд човек и аз много го харесвам. Веднъж със Слави Трифонов бяхме на кино и срещнахме Иван Костов с неговата съпруга пред киното. Той се здрависа с мен. Слави Трифонов си подаде ръката, той си бръкна в джоба и не му даде ръка. Партията на Иван Костов днес безусловно, каквото и да правят, подкрепят партията на Слави Трифонов, а не най-голямата дясна, европейска, призната партия от всички – партията на ГЕРБ. Довчера бяха чалгари за тях, те бяха умните и красивите“, допълни той.

Искаме това да се запомни в историята. Видяхме да блъфират с „Росенец“. Ние не само подкрепяме „Росенец“, а и внасяме“, коментира още Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари