Борислав Цеков: Това е тежък провал!

2
Никак не би трябвало да ни интересува дали ще минаваме с паспорти по европейските летища или не
Никак не би трябвало да ни интересува дали ще минаваме с паспорти по европейските летища или не Снимка: Facebook / Borislav Tsekov

Никак не би трябвало да ни интересува дали ще минаваме с паспорти по европейските летища или не

Оставете родното блюдолизничество и брюкселско чиновничество, което лее дитирамби в стил "Другарю Живков, дори и вие не можете да ми забраните да ви обичам", че щели сме били да минаваме по летищата без паспортен контрол гордо и със самочувствие. И че т.нар. "въздушен Шенген" бил грандиозен пробив на правителството, извоюван с много успешна дипломация. Глупости! Това е тежък провал.

Никак не би трябвало да ни интересува дали ще минаваме с паспорти по европейските летища или не. Това, което е важно, е дали хилядите камиони, които обезпечават икономиката логистично, чакат дни наред по границите, а бизнесът губи камара от пари и време заради това. Това е важното. А не дали сульо и пульо щял "гордо" да мине на летището в Берлин без контрол.

Искането на Австрия да сме били приемели мигранти от Афганистан и Сирия, за да благоволят "да ни пуснат" в този "въздушен Шенген", е скандално и унизително. България трябва да го отхвърли категорично. Не ни трябва такъв безполезен "въздушен Шенген" и то на такава цена. Защитете достойнството на България, а не се кланяйте раболепно на австрийската наглост.

Борислав Цеков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    2
    Де да знам
    Тоя не ми е от любимите "интелекти" ама тоя път е напипал цирея. Колко пък българи летят годишно до Виена или Брюксел? Дайте една разбивка, та да видим. Изобщо, що за геьоподобно правителство имаме? Абе шибни по масата, бе отвори границите за всякаква паплач, която иска да се добере до Австрия! Аре пък да видим какво ще ни направят, а? На талибаните България е извън хоризонта на интересите им. Че тук даже им е по зле от планинските им села.
  • 5
    1
    ...
    Няма кой да те чуе, братко ! По добре догодина, за нова година сготви телешко и баница Халал, защото може да почукат мюслита на вратата и ако им изпльоскаш свинско на масата, с теб, жена ти и дъщеря ти е свършено. Естествено винаги има вариант, като добрия стар калашник на който всички от онова поколение ни научиха така добре да боравим. И сега разбивам калашник за под 20 секунди с вързани очи. Нека ми се смеят педалчетата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари