Борислав Цеков: Пиша "Слаб 2" на Николай Денков

1
ППДБ всекидневно ни заливат с глупотевини по конституционни въпроси, коментира експертът по конституционно право
ППДБ всекидневно ни заливат с глупотевини по конституционни въпроси, коментира експертът по конституционно право Снимка: Facebook / Borislav Tsekov

ППДБ всекидневно ни заливат с глупотевини по конституционни въпроси, коментира експертът по конституционно право

Премиерът в оставка Денков заявил, че Народното събрание по Конституция трябвало да гласува с един акт министър-председател, структура и състав на МС. Другото щяло да бъде "изнасилване на Конституцията", според него. Ако студент каже това на изпит по конституционно право, се пише "Слаб 2".

Това коментира в мрежата Борислав Цеков - конституционалист и университетски преподавател.

"Как е възможно да се демонстрира такова невежество и некомпетентност за толкова елементарни конституционни положения? Кой "гений" ги съветва тези от ППДБ, че всекидневно ни заливат с глупотевини по конституционни въпроси? Онзи ден обявиха, че президентът трябвало да си изтегли указа - "Слаб 2". Днес - това. Аман!", отбеляза експертът по конституционно право.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    most.co
    цек0ф е облъчен от герб и постоянно е на тяхната позиция!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари