Борислав Сарафов няма да подава оставка

0
Тя му беше поискана днес от ПП-ДБ заради, "тежки съмнения" по случая с експлозията до колата с главния прокурор
Тя му беше поискана днес от ПП-ДБ заради, "тежки съмнения" по случая с експлозията до колата с главния прокурор Снимка: БГНЕС

Тя му беше поискана днес от ПП-ДБ заради, "тежки съмнения" по случая с експлозията до колата с главния прокурор

Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов няма да подава оставка. Тя му беше поискана днес от ПП-ДБ заради, "тежки съмнения" в обективността на разследването по случая с експлозията до колата с главния прокурор Иван Гешев.

Пред БНР Сарафов обясни защо в първите часове след инцидента с автомобила на главния прокурор, е казал, че "само една случайност е спасила както главният прокурор и семейството му, така и редица случайни хора“:

"В този смисъл искрено съжалявам, ако съм внесъл объркване, но аз мисля, че тази информация също така не беше изнесена първо от мен. Ако не се лъжа, някои от медиите изнесоха предварително такава информация", отговори Сарафов.

Това означава, че всъщност вие сте препредал информация за онова, което се е случило, която сте получил опосредствено, така ли да ви разбирам?

"Не, аз разговарях с господин Гешев веднага след инцидента и той единствено каза, че е притеснен за децата си, което е съвсем нормално и разбираемо. Може би съм разбрал погрешно думите му, че са се возили в колата, макар че той, чисто човешки изрази загриженост за себе си и за семейството си. Аз бих постъпил по същия начин. Аз също бих бил загрижен за семейството си на първо място, независимо дали инцидентът е насочен към мен".

Тоест лоша интерпретация или подвеждане от страна на главния прокурор, така ли?

"Може би аз погрешно съм разбрал неговите думи", отговори Борислав Сарафов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Геша
    Тогава Геша да подава, айде сиктир ... псевдопрокурори
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари