Борислав Сарафов: България е една от най-спокойните държави, благодарение на полицията

0
От особена важност е гражданите да знаят и да са убедени, че отиват на честни избори, заяви главният прокурор
От особена важност е гражданите да знаят и да са убедени, че отиват на честни избори, заяви главният прокурор Снимка: Прокуратура на Република България

Главният прокурор добави, че МВР и прокуратурата са партньори срещу престъпността и беззаконието

"България е една от най-спокойните държави, няма място в страната ни, на което законът не застига. За да бъде такава държава, заслугата е на вас - служителите на МВР."

Това посочи изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов по време на Национално съвещание на МВР във връзка с предстоящите местни избори и приоритети на вътрешното ведомство в борбата с престъпността.

Той добави, че МВР и прокуратурата са партньори срещу престъпността и беззаконието. Мога да поема отговорност от името на прокуратурата, че ние ще подкрепим всички ваши усилия, каза още Сарафов, цитиран от БТА.

Той отчете, че ръководството на държавното обвинение е в отлични отношение с ръководителите в МВР.

Прокуратурата осъзнава своята роля и отговорност, при спазването на правата на гражданите. Само заедно можем да постигнем наистина ефективен резултат, добави и.ф. главен прокурор.

"От особена важност е гражданите да знаят и да са убедени, че отиват на честни избори, на които техният глас ще бъде зачетен и именно наша отговорност е да създадем условия за това, да положим усилия и да върнем доверието на българите в изборната система и институциите", посочи Борислав Сарафов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    Даскал Тони
    В България спокойно герб и дпс купуват гласове, под зоркия поглед на прокуратурата и МВР..
  • -3
    6
    Локум за балъци
    Защото българите сме серт и чужденците не се задържат. Това е нещото, което ни спасява да не станем като срутващивт се запад.
  • 9
    5
    Omg
    По-голяма тъпотия не бях чувала скоро!!!!
  • 11
    4
    Гост
    ....а пък аз се чудя ,как може да говори такива глупости .....хората ни знаят и ние си го знаем ,какво представляваме ,и голяма престъпност,и беззаконие ,и шуро Баджо ,и кражби в особенно големи размери,.....а тоя ,,хвали пръ.льо,,
  • 17
    3
    русенец
    Полицията е неспособна да се справи с хулиганите по пътищата, нощният терор, дребната битова престъпност, мангалската престъпност. Да не продължавам, че списъкът е дълъг. Съдебната система е още по-импотентна. Чудя се докога ще ви издържаме!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари