Борислав Сандов: България има 16 наказателни процедури в сектор околна среда

0
"Запознах се с всички документи по тези наказателни процедури, става въпрос за елементарни действия, които не е имало политическа воля да бъдат извършени", каза Сандов
"Запознах се с всички документи по тези наказателни процедури, става въпрос за елементарни действия, които не е имало политическа воля да бъдат извършени", каза Сандов Снимка: БГНЕС

"Прозрачността е на първо място, а на второ място е посещението ни в Брюксел, където ще се коментират важни въпроси касаещи ЕС и България”

Това заяви Борислав Сандов от ДБ в кулоарите на НС.

"България има 16 наказателни процедури в сектор околна среда и се надявам, че ще получим толеранс, за да покажем, че ще се справим с това.

Запознах се с всички документи по тези наказателни процедури, става въпрос за елементарни действия, които не е имало политическа воля да бъдат извършени.

Надявам се скоро да бъдат организирани парламентарните комисии. Дано успеем да обърнем тренда, за да покажем, че България не е двойкаджия, когато говорим за европейско финансиране", каза още Борислав Сандов, цитиран от БГНЕС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари