Борислав Михайлов: Знам, че не се радвате, но аз съм избран за президент

0
Той бе категоричен, че изборът е ясен
Той бе категоричен, че изборът е ясен Видео: NOVA

Той бе категоричен, че изборът е ясен

Преизбраният за президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов даде кратка пресконференция след края на извънредния конгрес на централата.

Аз не мога да ви разяснявам. Знам, че не се радвате, но аз съм избран за президент от тази зала. Единият глас е за това да не се отиде на балотаж. Когато не знаят устава и вече шест месеца си интерпретират, както искат, и вие им давате цялата трибуна, повече няма да коментирам техни изявления. Имаха достатъчно време да говорят цели шест месеца и днес цял ден. Затова ще помоля за нещо по-конкретно”, заяви Михайлов, предава NOVA.

Изборът е ясен, делегатите се прибраха, аз съм президентът. Който не му харесва… и с 300 гласа да бях избран, пак щеше да бъде същото. Дайте по интересни въпроси, ако искате”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук