Борислав Гуцанов: Управлението на служебните кабинети не е добро за страната

0
БСП ще отиде на разговори с „Продължаваме промяната“ за втория мандат, но тези разговори ще бъдат трудни, каза депутатът от БСП
БСП ще отиде на разговори с „Продължаваме промяната“ за втория мандат, но тези разговори ще бъдат трудни, каза депутатът от БСП Снимка: БГНЕС

БСП ще отиде на разговори с „Продължаваме промяната“ за втория мандат, но тези разговори ще бъдат трудни, каза депутатът от БСП

"България се нуждае от редовно правителство, защото управлението на служебните кабинети не носи нищо добро за хората и за страната", коментира варненският народен представител от „БСП за България“ Борислав Гуцанов. В предаването на Радио Варна „Позиция“ той прогнозира, че ГЕРБ - СДС няма да успеят да сформират правителство с първия мандат.

БСП ще отиде на разговори с „Продължаваме промяната“ за втория мандат, но тези разговори ще бъдат трудни“, каза още Борислав Гуцанов, според когото "Това ще бъдат тежки разговори, тъй като разминаването между нас и ПП са много големи, но това не значи, че с тях не могат да се водят разговори. Надявам се на по-разумно отношение към втория мандат, защото няма как да управляваш с правителство на малцинството, подкрепено само с гласовете на "Продължаваме промяната" и "Демократична България".

По повод изключването на Явор Божанков от парламентарната група на БСП, Борислав Гуцанов припомни, че има решение на групата да не подкрепи предложението за даване на военна помощ на Украйна и Божанков своеволно не се е съобразил с решението на партията си. Борислав Гуцанов напомни, че е призовал съпартиеца си да напусне Народното събрание.

"Коалицията на войната" ни направи част от конфликта в Украйна. Едно е Португалия или Испания да говорят за войната, друго е ние да говорим за военния конфликт, при положение, че сме на 250 километра от него", каза още варненският депутат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари