Кристиан Вигенин: Маските паднаха, по-добре да отидем на нови избори

1
Омерзително е това, да спасяват имунитета на Бойко Борисов
Омерзително е това, да спасяват имунитета на Бойко Борисов

Омерзително е това, да спасяват имунитета на Бойко Борисов

„Омерзително е това, което се случва. Настрана този похват със записите, който не одобряваме по принцип, но той позволи да излязат на бял свят неща, които само сме подозирали и срещу които сме се борили през годините. Стават ясни едни договорки, които противоречат на смисъла на съществуването на ПП. Те дойдоха с идеята да променят статуквото, да създадат нов ред, едва ли не да преучредят държавата, а се оказа, че това което правят, е да спасяват имунитета на Бойко Борисов, да търсят договорки с ГЕРБ в името на това да има правителство и да усвояват някакви средства.“

Това коментира в студиото на Euronews Bulgaria депутатът от БСП и заместник-председател на Народното Събрание Кристиан Вигенин във връзка с разпространения днес от Радостин Василев запис на заседание на Националния съвет на "Продължаваме промяната".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    оня
    Ами отидете на нови избори, ние ще сме на море.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари