Борислав Гуцанов: Цялата група на БСП чу думите на Кирил Петков

0
Има съмнения за фалшификации, избирателната активност падна, каза депутатът от БСП
Има съмнения за фалшификации, избирателната активност падна, каза депутатът от БСП Видео: NOVA

Има съмнения за фалшификации, избирателната активност падна, каза депутатът от БСП

Цялата група на БСП чу думите на Кирил Петков за предоставяне кодовете на машините и изтегляне на проекта за Изборния кодекс, това каза депутатът от БСП Борислав Гуцанов в предаването „Офанзива” по NOVA.

По негови думи тази тема е коментирана в подобни разговори и в стаята на парламентарната група, когато Петков е идвал за обсъждане на Изборния кодекс.

Има съмнения за фалшификации, избирателната активност падна”, каза той.

Държавите, които гласуват машинно са Естония, Белгия и Швейцария. Няма нито една друга европейска държава, която да има машинно гласуване”, заяви Гуцанов.

Той каза, че във Франция и Германия е имало опити за машинно гласуване, но националните служби за сигурност са излезли с доклади, че има опасност за националната сигурност и машинното гласуване е прекратено.

Гуцанов заяви, че БСП няма да подкрепи текста за преброителните центрове, защото това практически не може да бъде реализирано.

Политикът коментира и искането за оставка на Демерджиев. Той каза, че министърът не носи пряка отговорност, но е въпрос на морален акт да подаде оставка.

БСП няма да подкрепи законопроект за износ на петролни продукти от руски петрол, заяви депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 12
    1
    Ммм
    Държавите, които гласуват машинно са Естония, Белгия и Швейцария. И коя от трите държави е по зле от България?!?! Мръсни крадливи копелета
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари