Борислав Гуцанов: Ние сме държава на абсурда и на слугинажа

1
Според депутата от БСП трябва да се намери нов път на развитие на страната
Според депутата от БСП трябва да се намери нов път на развитие на страната Снимка: БНТ

Според депутата от БСП трябва да се намери нов път на развитие на страната

Ние сме държава на абсурда, на слугинажа, трябва да се намери нов път на развитие на страната. Ние го търсим в политическо обединение, защото БСП е единствената алтернатива на това, което се случва в страната. Това каза в студиото на “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ депутатът от “БСП за България” Борислав Гуцанов - организационен секретар на БСП, за намеренията на БСП за сформиране на “голям фронт – ляво-център, патриотичен”.

БСП винаги е била патриотична партия още от самото ѝ създаване преди 132 години”, каза той и подчерта, че има разлика между патриотизъм и краен национализъм.

Той акцентира, че голямата идея е ляво-център, защото политическият център е “абсолютно свободен в момента”, да се обедини с патриотичното.

Според него, няма опасност БСП да бъде изключена от ПЕС:

Ако говорим за джендърство и Истанбулска конвенция, БСП винаги сме били против нея. Тогава наистина е трудно да се намерят допирни точки, ако това е разделителната линия. Ние си имаме наши ценности, спазваме ги и сме длъжни да ги спазваме, защото и Конституцията на България е пределно ясна по този въпрос. Има нещо, които са приемвливи, има неща, по които и двете страни трябва да намерим допирна точка по тях, ако ли не - ние не сме партньори”, обясни Гуцанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    112
    А бе ти не си ли мафиот ? И защо още не си в затвора ? Падне ли кака Кури и си при бай Ставри ! Цяла Варна знае колко мангизи си опапкал .
  • 1
    5
    Софи
    То няма дьржава,това са престъпни групировки и мафиоти!Кражби и измами.
  • 4
    4
    МАРИЯН ДИМИТРОВ
    Кой беше обвиняем по делото "Медузите"? Гуцанов е НАГЛЕЦ като Дилян Пеевски!
  • 7
    3
    :(
    БСП е от същото соросоидно сатанистко котило като останалите.. Не се заблуждавайте. Клиентелистка партия на шушу-мушу, рушветчийство, шуродабжанащина и всичките "благини" на балканския ни нискочел профил. Може би са с една идея по-образовани, с речник и малко по-добре маскирани от хептен приматите ГЕРБ, ИТН, ДПС и компания.
  • 4
    2
    Az
    Точно БСП е алтернативата на ГЕРБ и на сегашното управление, имаха кадрите, имаха и опита. Но Корнелия Нинова така направи, че БСП стана малка партия без възможност за управление на държавата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари