Борис Джонсън обеща "гореща подкрепа" за Лиз Хърли

0
„Ще подкрепям Лиз Тръс и нейното правителство на всяка крачка”, увери той
„Ще подкрепям Лиз Тръс и нейното правителство на всяка крачка”, увери той Снимка: БГНЕС

"Край, приятели", каза Джонсън в последната си реч

В последната си реч начело на правителството отиващият си британски министър-председател Борис Джонсън обеща днес своята "гореща подкрепа" за Лиз Тръс, която ще го наследи на поста, предаде Франс прес, цитирана от NOVA.

"Край, приятели", каза Джонсън преди да отлети за Балморал, Шотландия, където официално ще връчи оставката си на кралица Елизабет Втора.

В речта си Джонсън, който беше принуден да подаде оставка в началото на юли след многобройни скандали, посочи Brexit, кампанията за ваксиниране срещу COVID-19 и подкрепата за Украйна срещу руската инвазия сред успехите на своя мандат.

"Ще подкрепям Лиз Тръс и нейното правителство на всяка крачка", увери той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари