Борис Бонев: 7% от гласовете за Васил Терзиев липсват от протоколите

3
Това беше циркаджийско изпълнение на ДАНС и на ЦИК
Това беше циркаджийско изпълнение на ДАНС и на ЦИК

Това беше циркаджийско изпълнение на ДАНС и на ЦИК

Гласове за Васил Терзиев липсват от протоколите. Това заяви Борис Бонев пред “Денят с Веселин Дремджиев”. Той намекна, че са откраднати 7% от гласовете за кандидата на ПП-ДБ и “Спаси София” за кмет на София.

Бонев разказа, че кандидати на “Спаси София” за общински съветници гласували за себе си, както и техните семейства. В края на деня обаче в техните секции няма нито един преференциален глас за тях.

“Хубаво е вече някой да направи анализ за разминаването между екзит половете и крайните резултати само за нашето обединение”, призова Бонев. При всички останали партии резултатите съвпадат. Само при обединението ПП-ДБ и “Спаси София” те са по-ниски със 7%.

“Тези 7% бяха ключа към пълно мнозинство, на което ние разчитахме. Но следващото управление няма как да се случи без нас, защото нашето обединени има толкова гласове, колкото втория и третия взети заедно”, посочи Бонев.

Според него Ваня Григорова е добър маркетингов продукт и красива фасада, но тя няма как да е добър кмет.

“Ако вие сте собственик на фирма, с 2,5 милиарда лева бюджет и търсите нов управител, кого ще изберете – този, който има опит, или човекът, който разказва добре истории и изглежда сравнително добре. Кампания не е равна на управление – може да се обещае всичко, но при управлението е съвсем различно”, отбеляза Борис Бонев.

По повод големият брой недействителни бюлетини при гласуването за общински съветници той отбеляза, че не е изненадан и причината е в липсата на машинно гласуване

ЦИК трябва да е професионална организация, не партийна, без партийни квоти. Това беше циркаджийско изпълнение на ДАНС и на ЦИК, като тези хора трябва да си понесат последствията”, коментира Бонев казуса с изваждането на машините от първия тур на местните избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари