Болница "Шейново" наема здравен юрист по казуса с разменените бебета

0
Едното семейство поиска обезщетение от 300 хиляди лева
Едното семейство поиска обезщетение от 300 хиляди лева

Едното семейство поиска обезщетение от 300 хиляди лева

Бордът на директорите в болницаШейново” взе решение да потърси помощ от външен консултант по медицинско право във връзка с иска на едно от семействата с разменени бебета. Това заяви директорът на болницата д-р Румен Велев пред NOVA.

С казуса ще се заеме здравният юрист Мария Шаркова. Тя ще направи анализ на медицинската практика досега.

Причината – на лечебното заведение му трябва професионалист, който да определи дали стойността отговаря на причинените на близките вреди, както и да ги посъветва как да действат - да се съгласят на споразумение, или да се стигне до съд.

В същото време адвокатът на една от майките - Севда Михайлова - Тодор Мангъров, заяви, че семейството е склонно да изчака 10 дни, за да излезе болницата с решение. След това ще внесе иск в съда.

Едното семейство поиска обезщетение от 300 хиляди лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари