Болна и самотна русенка получи съдействие, за да започне надомна работа

0
Болна и самотна русенка получи съдействие, за да започне надомна работа

Председателят на Синдиката на самонаетите и неформални работници „Единство” и представител на сдружението на надомните работници в България Виолета Златева изказа своята благодарност към работата на общинската дирекцияЗдравни и социални дейности”. При последното си пътуване от София за Русе г-жа Златева поиска среща със заместник-кмета по хуманитарни дейности Иван Григоров, под чийто ресор е въпросната дирекция. На него г-жа Златева благодари за бързата и адекватна реакция по конкретен случай от страна на директора на ДЗСД г-жа Мариела Личева и нейния екип.

Общинската дирекцияЗдравни и социални дейности” е съдействала на болна, самотна и безработна жена да й бъде осигурена работа. Благодарение на навременната реакция на г-жа Мариела Личева и нейния екип, русенката се сдобива изключително бързо с всички необходими документи, удостоверяващи тежкото й здравословно състояние, което й помага да получи и необходимата финансова помощ затова. От Синдиката на самонаетите и неформални работници „Единство” пък са осигурили 500 лв., с които жената да може да плати забавените си здравни осигуровки.

„Работим с институции в цялата страна, но такова отговорно отношение, такава бърза и адекватна реакция от страна на администрацията виждаме за първи път”, обяснява развълнувано Виолета Златева. Тя пристигна в Русе за среща с болната русенка, с която ще обсъдят възможностите за започването й на работа от вкъщи.

Преди да посети своята нова служителка, председателят на синдиката посети Община Русе, за да благодари на целия екип за добре свършената работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари