Болен от коронавирус лекар със затрогващи думи към пациентите си

1
Д-р Чолаков: "Дадох всичко от себе си на Болния човек,на Шумен, България и Българският народ,които обичам от сърце.Ако стане така,да ме няма помнете ме с добро и пазете България!"
Д-р Чолаков: "Дадох всичко от себе си на Болния човек,на Шумен, България и Българският народ,които обичам от сърце.Ако стане така,да ме няма помнете ме с добро и пазете България!" Снимка: Фейсбук

Д-р Милен Чолаков от болницата в Шумен е приет с коронавирусна инфекция в болницата. При постъпването си в лечебното заведение, лекарят написа затрогващ пост към своите близки и пациенти:

"Днес ме приеха в МБАЛ Шумен за лечение на Ковид 19 + инфекция.
Уведомявам всички мои близки,роднини,пациенти...и фенове,че въпреки че не съм Доналд Тръмп ще се излекувам,ще ме изпишат и пак ще се видим. Ако това не стане....не е голяма загубата Ви нали! Бъдете живи и здрави и знайте,че в последната година бях Фамилен лекар и единствения осъзнат доброволец от ОПЛ в Област Шумен,който работи в МБАЛ и Неотложната помощ в Шумен, защото няма лекари,които да помагат в този тежък за всички момент.
Дадох всичко от себе си на Болния човек,на Шумен, България и Българският народ,които обичам от сърце.Ако стане така,да ме няма помнете ме с добро и пазете България!
Две смърти няма,без една не може!"

Дай Боже в България да имаме повече такива медици, които не само по задължение, но и с истинска всеотдайност да се грижат за изстрадалия български народ. Скорошно оздравяване му пожелава редакцията на Dunavmost!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари