Боксов шампион предотврати опит за похищение на самолет на „Луфтханза“

0
Пътник е направил опит да влезе в пилотската кабина и заплашил да отвори един от изходите на самолета
Пътник е направил опит да влезе в пилотската кабина и заплашил да отвори един от изходите на самолета

Боксьорът Тарик Сахибедин, двукратен шампион на Франция в полусредна категория, е успял да предотврати сериозен инцидент на борда на редовен полет Мюнхен - Париж на авиокомпания „Луфтханза“, пише в. „Паризиен“, предаде БГНЕС.

Сахибедин, който след отпуск се е прибирал в Париж, заедно със съпругата си, е станал свидетел на спор между пиян пасажер и стюардеса, която е отказвала да му предостави алкохол. Мъжът започнал да се държи агресивно и да заплашва помощник-командира на екипажа, който се опитал да успокои проблемния пътник.

Пияният пасажер е направил опит да влезе в пилотската кабина и заплашил да отвори един от изходите на самолета ако не бъде допуснат вътре. Останалите пътници изпаднали в ужас, защото помислили, че стават свидетели на акция на терористи по отвличане на самолета.

В момента, в който мъжът опитал със сила да влезе в пилотската кабина, френският боксов шампион го повалил с един удар на пътеката. След това скандалджията е бил здраво завързан и не е успял да създаде допълнителни проблеми.

Въпреки че ситуацията е била успешно разрешена, командирът на екипажа е върнал самолета в Мюнхен, където здраво завързаният пасажер е бил предаден на полицията.

Екипажът на полета е благодарил на Тарик Сахибедин за проявената смелост и му е позволил да се снима за спомен в пилотската кабина.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари