Боко, казвай всичко за цистерните!

1
Борисов си прави евтин PR на гърба на човешката трагедия
Борисов си прави евтин PR на гърба на човешката трагедия

АФЕРА написа, че зад „Булмаркет“ стои кипърска офшорка, която дърпа следите към аверите на Борисов от компанията на Цеко Минев.

Един Христимир ли, Издислав ли, от „реформаторите“, цял ден влиза от тв студио в тв студио, за да обяснява как била много „чиста и коректна фирмата“, и как Ивайло Московски му казал, че нямало нищо в „досието и“.

Ей, наглеци, завързахте си езиците на фльонги да плещите колко е „чиста“ фирмата и как не била виновна! Пък взриви Хитрино!

Боко, казвай всичко за цистерните! ВСИЧКО! НЕ САМО ТОВА, КОЕТО ЩЕ ЗАПЛЕЩИШ, ПРИТИСНАТ ОТ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА! КОЙ СТОИ ЗАД КИПЪРСКАТА ОФШОРКА, КАКВО ТИ Е КАСАНИЕТО НА ТЕБ КЪМ ФИРМАТА И КЪМ ЦЕКО МИНЕВ!

КАЗВАЙ, БОКО, ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И ТОГАВА НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ СПАСИ! ДОСТАТЪЧНО ПОВРЪЩАХМЕ ДНЕС ДА ТИ ГЛЕДАМЕ ПОЗОРНИЯ ЦИНИЧЕН ПИАР ВЪРХУ ЗАЛИЧЕНОТО ХИТРИНО!

А ТИ, ЦАЦАРОВ, АКО И ТОЗИ ПЪТ ПРИКРИЕШ МАФИЯТА, ЩЕ ГОРИТЕ В АДА!

ЗАЩОТО ВСИЧКИ – ДО ЕДИН!!! – ПРИКРИВАХТЕ ДОСЕГА МАФИОТСКОТО УПРАВЛЕНИЕ, ЗАТВАРЯЙКИ СИ ОЧИТЕ ЗА ТОТАЛНАТА КОРУПЦИЯ И КРАДЕНЕ!

А каканижещото „опозиционно“ поведение на БСП е просто отврат! Тия от БСП само, дето още не са врътнали по една свирка на герберасти и реформатори по телевизията. Каква „опозиция“ сте, бре, плужеци! Кво мънкате, като насрани, и не крещите, и не изисквате от „враговете“ си /уж!/ от ГЕРБ да изплюят истината за позора на управлението си, което докара тази зловеща трагедия на невинни хора!

Междувременно Николай Бареков също поиска от Борисов да каже всичко за „цистерните – убийци“:

„Моля се за душите на загиналите българи в Хитрино и за спасението на оцелелите жертви! Вярвам в качествата на българските огнеборци, лекари и полицаи.

Трагедията е огромна и призовавам да не се политизира от отиващото си правителство и премиер, което е в техен стил. Дано прокуратурата бързо разкрие причините.

Лошото е, че липсата на държавност и безхаберието взимат невинни човешки животи на българи в дните преди светли празници. Зловеща карма? Явно Бог отново дава знак, че водачите ни водят народа към пропастта…

Какво прави проваленият Борисов в Хитрино? Той дразни хората и изнервя още повече жертвите на неадекватните действия на властта. Очевидци твърдят за повече от час закъснение на пожарните! Жена е изгоряла жива, а пожарникарите са псували мъжа ѝ…

Твърдят, че има пияни пожарникари!!!

Борисов си прави евтин PR на гърба на човешката трагедия, а избяга позорно от въпроса #Кой е собственик на влаковата композиция!!!

Срам и позор. Кой ще отговори на хорските въпроси и обвинения?

Относно спекулациите в интернет, че премиерът в оставка е скритият собственик на гръмналата влаково-газова композиция – нека излезе и си каже или да опровергае!

Господин Борисов, изнервен сте видимо, но признайте дали имате нещо общо с цистерните – убийци! Не се крийте и не се изсулвайте от въпроса, а опровергайте или признайте, защото общественото мнение не е на ваша страна.“

Източник: Афера
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари