Бойците на СК „Спартак“ - Русе завоюваха престижни отличия

1

Бойците на СК „Спартак“ – Русе завоюваха престижни отличия на държавното лично първенство по бойно самбо

На провелото се в град Панагюрище миналата неделя първенство по бойно самбо, състезателите от един от най-младите русенски клубове успяха да се наложат безапелационно над своите опоненти.

Виктор Любенов достигна до второ място в категория 62 кг, Тугай Кязим завоюва третото място в категория 82 кг. Първите места в две сложни категории грабнаха Станислав Енчев, който също така се доказа и като най-резултатен състезател при мъжете, и Любомир Тончев – категория 90 кг.

Треньорите на шампионите - Владимир Великов и Валери Великов, които са дългогодишни състезатели и многократни шампиони по джудо, бойното самбо и ММА, споделят, че най-важното при подготовката е отдадената работа. Независимо от трудната ситуация, пред която бе изправена страната през последните месеци, индивидуалните тренировки на всеки един от състезателите, подготвени им от треньорите, не е прекратявана. Тъкмо това позволи на Любомир Тончев от СК „Спартак“ – Русе да постигне изключително ефективна победа за по-малко от минута над своя противник.

СК „Спартак“ – Русе работи всеки ден, като тренировки по самбо, бойно самбо и ММА се провеждат всеки делничен ден от 19:30 часа, а силови тренировки – в неделя.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Хубаво е да си по майчинство. Събудиш се сутрин, па си направиш кафенце, вечерта седнеш, изпиеш го.

Харесай Дунавмост във Фейсбук