Бойко Рашков с първи коментар за тежката катастрофа от снощи

0
Има данни, че е имало съучастник една жена, която е установена.
Има данни, че е имало съучастник една жена, която е установена. Снимка: Евроком

Бойко Рашков коментира тежката катастрофа от снощи, взела две жертви в столицата

Информацията, която имам е от проведената оперативка, заяви вътрешният министър в оставка, цитиран от Евроком

Има данни, че е имало съучастник една жена, която е установена. Главното действащо лице е издирвано, но вече е налице. При разкриването на случая сме напред, посочи вътрешният министър.

Стана ясно, че това лице е криминално проявено, книжката му е била отнета още през 2009 г. и т.н. От дейността на МВР би имало смисъл, когато такива престъпления биват разкривани, а лицата изпратени в затвора, каза още той.

Не можем да вървим само по пътя за повишаване на наказания, защото очевидно това не може да бъде решението. Да, трябва да се вземат по-строги наказателни мерки в подобни случаи. Трябва да се постави и въпроса докога на такива лица ще се назначава охрана от МВР, защото са защитени лица на Прокуратурата и се касае за следствена тайна, посочи още Рашков.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари