Бойко, правиш ли разлика между понятията партньор и съветник?

0

„СЪВЕТНИК на име Богданов не съществува в екипа на министър-председателя“. заяви пред Нова телевизия Севдалина Арнаудова, медиен съветник на премиера .

 Да, но в писмото не става дума за „съветник“, а за „партньор на министър-председателя“.

Става въпрос за писмо, изпратено преди дни до премиера, главния прокурор и американското посолство. Авторът на сигнала се казва Ян Аронов – президент на компанията ANJ Group Corp., регистрирана в Съединените щати.  В това писмо се съдържа сигнал за поискан подкуп от 1 млн. евро, пише Аларма.

Споменава се и за човек с името Богданов, представен катоПАРТНьОР“ на Бойко Борисов, който конкретно е поискал тази сума…

 От Пресслужбата на Министерски съвет УМИШЛЕНО отбиват удара, като преиначават информацията от писмото и вкарват в употреба термина „СЪВЕТНИК“, какъвто в МС на име Богданов нямало…

 Да, господа медийни СЪВЕТНИЦИ! Сигурно няма СЪВЕТНИК БОГДАНОВ , но г-н Богданов, който е поискал подкупа, за да уреди сделката с „Химко“, се е представил като ПАРТНьОР, а не като съветник. Партньорството предполага съвсем различни взаимоотношения, в контекста на „търговски“ такива, докато „съветник в МС“ е просто една административна служба…<strong class='keys'>Писмо</strong>_<strong class='keys'>Химко</strong>_<strong class='keys'>подкуп</strong>

По този начин, се изопачава информацията и се  отклонява вниманието от истинското съдържание на писмото, което обвинява косвено Борисов за някакво участие…

Още по-интересно става, когато си зададем въпросът:

КАКВО ТОЛКОВА СТРАШНО ИМА В ТОВА ПИСМО, ЧЕ СЕ Е НАЛОЖИЛА ТАКАВА ПОДМЯНА?

ФАКТИТЕ ОКОЛО ПОДАТЕЛЯ НА ТОВА ПИСМО, НАИСТИНА СТОЯТ НЕЕСТЕСТВЕНО, ЗАЩОТО СЕ РАЗБРА, ЧЕ:

Фирмата ANJ Group Corp, която съобщава за корупционни действия в процедурата по продажба на „Химко” АД, е регистрирана в Ню Джърси, като няма уебсайт, телефонният ѝ номер е факс, а имейлът й е в Gmail?

Президентът на фирмата бизнесменът Ян Аронов е руснак, получил американско гражданство през 2006 година. Съдружник е с Юрий Литвиненко, който участва в приватизацията на „Химко” преди предприятието да бъде поето от синдик. Аронов досега не е подавал документи за участие в търговете за „Химко”.

Това показват фактите около избухналия скандал за знаковото предприятие.

Т.е., твърдението ,  че: Писмото за „Химко“ е съшито с бели конци, както заяви пред Нова телевизия Севдалина Арнаудова, медиен съветник на премиера Бойко Борисов, по всяка вероятност е вярно.

АЛАРМА ПИТА:

 Защо тогава са тези усилия, да се преиначава информация?

 Какво уплаши премиера Бойко Борисов, че той в спешен порядък  сезира прокуратурата и Държавната агенция „Национална сигурност“ по твърденията, изложени в писмото от президента на ANJ Group Corp Ян Аронов?

Какво се крие в раздухването на този на пръв поглед „измислен“ скандал?

Източник: АЛАРМА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари