Бойко Ноев: Явлението „Пеевски“ мушна мафията през задния вход на ДАНС

0
След това кооптира Борисов и си получи премиер
След това кооптира Борисов и си получи премиер Видео: Евроком

След това кооптира Борисов и си получи премиер

Последните думи на Бойко Борисов изобщо не подлежат на коментар, защото те показват слабата психика на един човек, който си беше помислил, че цял живот ще бъде на върха на държавата.

Това коментира по „Алтернативата“ по Евроком бившият дипломат и служебен министър на отбраната Бойко Ноев.

Според него промените в спецслужбите са отдавна закъснели.

В момента наблюдаваме опити за разграждане на едноличната държава на Бойко Борисов. Борбата за изкореняването на бойковизма няма да бъде толкова лесна. Опъват се вече две седмици. На други служби началниците още не са сменени. Това е 10-годишно управление на Бойко Борисов с малко прекъсване, когато чрез явлението „Пеевски“ мафията се опита да влезе през парадния вход на ДАНС, но хората от улицата го спряха и те се мушнаха през задния. Това е момента, в който кооптираха Бойко Борисов като част от своята група. Всъщност те си получиха министър-председател. Това е 2014-2015 година. Ако някой прочете стенограмите за събарянето на КТБ при президента Плевнелиев, тогава Борисов все още е добрият герой. Той пита „Какви са тия смешници от ДАНС, защо събориха банката?“ Той задава истинските въпроси, но само след няколко дни става министър-председател и не отговаря на тези въпроси“, припомни Ноев.

В новата българска история не е имало друг министър-председател, който да е провеждал интересите на Русия на стратегическо ниво в България – „Турски поток“, „Белене“, потулването на дейността на руската агентура у нас. Именно той, човекът от екрана, Цацаров и след това Гешев правят всичко възможно да се прикрие българския „Новичок“. Правят всичко възможно да се прикрият взривовете“, отчете той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари