Бойко Ноев: Путин е лъжец, не трябва да му се вярва хич

1
През последните години Путин се доказа като един лъжец пред световната общност, заяви бившият министър на отбраната
През последните години Путин се доказа като един лъжец пред световната общност, заяви бившият министър на отбраната Снимка: btvnovinite.bg

През последните години Путин се доказа като един лъжец пред световната общност, заяви бившият министър на отбраната

„Заглавията, които излизат след интервюто на Путин пред американския журналист Тъкър Карлсън, са че руският президент е казал, че не смята и няма интерес да напада Полша и Латвия. През последните години Путин се доказа като един лъжец пред световната общност“. Това коментира в „Тази сутрин“ по bTV Бойко Ноев, бивш министър на отбраната.

„Той така говореше, когато влезе в Крим. Казваше, че няма нищо общо със зелените човечета, а след това си призна, че са били негови хора. Те се клеха, че никога няма да влязат в Украйна, а вижте какво стана. На Путин не трябва да му се вярва хич“, допълни Бойко Ноев.

“Не виждам никакъв проблем в смяната на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна. Това е решение, което се готви отдавна. Мисля, че украинското ръководство е преценило добре нуждата от тази смяна. Според мен няма никакъв проблем с операциите на фронта, навярно може би ще се извършват по друг начин и по-добре“, смята бившият военен министър.

„Без помощта на САЩ в Украйна, положението там ще бъде много тежко, независимо от активната роля на Европа. Смятам, че САЩ ще продължат да подкрепят Украйна. Важно е да продължим да я подкрепяме и ние. Посещението на нашата делегация е важна морална подкрепа. Българският народ винаги е проявявал съчувствие към народи, които са били жертва на агресия, какъвто е случаят сега“, заяви Ноев, след като стана ясно, че сенатът е одобрил новата военна помощ за атакуваната от Русия страна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    Ванка с танка
    Освен това забравих да спомена,че съм самотен гей и направо съм си ебал майката тъпа съм си ебал. Ако не ми плащат стотинки да разпространявам опорките на моя господар Пеевски ага, ще трябва да ровя по кофите. Преди години едни руснаци ми отказаха секс докато проситуирах на слънчака и оттогава много ги мразя!
  • 4
    10
    до 9
    Мараба, бе кемаф!:) Ти защо не си при дедо Деменций? Тази нощ патронът ти пак се е осрал.:) Между другото вчера щатски прокурор е отказал да заведе дело за секретните документи, намерени в гаража му защото имал деменция .:) Хайде пусни още някой пост, че да си докараш още една надница.:)
  • -4
    9
    Ванка с танка
    Путин си гледал населението,хаха оле майко ,все едно педофил се грижи за деца.болни сте ватенките,Е как пък един от вас не в Русия ве майка да ви еба тъпа.Е как еба майката на войската си и над половин милион човека от грижа...нека да се грижи така за вас копелетоа прости
  • 13
    8
    Дани
    Не гледайте Путин нива е ами вижте нашето население че сте го докарали до просешка тояга дупедайци да въвеждате европейски измислени правила които ви карат но да вземете и да направите и доходите европейски Путин си гледа населението няма случай сметка на ток да е колкото пенсия и какво ли не.
  • 14
    7
    Българин до 3
    Не, тролче невменяемо, нямам такава мечта. Обаче ако 'дойдат руснаците', дъртия джендър на снимката горе ще е пръв с руското знаменце и частушките на уста. Защото вече го е играл тоя филм. Виж, за теб не съм много сигурен как ще се оправяш ама все ще си подложиш задника някакси, то си е вродено на тролчета като теб.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари