Бойко може да "бие" и на тенис

0

В последните дни от най-престижния турнир по тенис на клей в света - "Ролан Гарос", когато се играят финалите и се разпределят трофеите между най-елитните тенисисти в света, и българският премиер реши да поиграе тенис.

Родният турнир за известни личности извън професионалния тенис "Asics Мастърс" започна днес с победа на двойки на Бойко Борисов и Любослав Пенев над Димитър Туджаров-Шкумбата и Божидар Димитров.

Е, българските тенис аматьори бяха доста далеч от майсторството и интензитета на днешния полуфинален мач между световния №1 Новак Джокович и съперника му Анди Мъри на централния корт в Париж, нямаха и многохилядна публика, а поиграха в Дипломатическия клуб в Горна Баня и по трибуните им пляскаха спортният министър Красен Кралев и волейболната легенда Любо Ганев.

За разлика от победителите при професионалните тенисисти, които винаги дават интервюта на корта, дори след 4-5-часови изтощителни мачове, професионалният футболист от "Бистришките тигри" Борисов отказа да си говори с журналистите. Бил дошъл да поиграе малко тенис.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари