Бойко Борисов: Зеленски не се нуждае от "сълзливите селфита" на нашия премиер

1
Храм “Рождество Христово” в град Шипка
Храм “Рождество Христово” в град Шипка

Първо на всички - Христос Воскресе! Второ - да благодарим на владиката, на Синода, че винаги са били стожер на морала и държавността.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който беше на посещение в Златната църквата "Рождество Христово" в село Шипка.

"Няма да говорим за пари в днешния свят ден. България е единствената държава, където правителството и Синод не затвориха не затвориха нито една църква или манастир, когато беше ковид пандемията", каза още той.

Борисов нарече непризнателен човек, този който се опитва да вкара интрига между предишното правителство и църквата.

Бившият премиер коментира управлението на Четворната коалиция и вота на недоверие.

"В петък, когато българските жени преди се криеха да минат под масата, го направихме неработен ден. И това църквата го оцени, защото хората могат да направят всичко необходимо. Но на днешния свят ден да се замислим какво са правили на Господ - карали са го сам да си носи Кръста, мушили са го с тръни, пирони. Толкова мъки! Приятелите му го предали за 30 сребърника. Така че всичко е Божа работа. И както е винаги, както започва и владиката, който казва: "Да внимаваме". Те не внимават. А Господ е казал: "Не крадете", добави той.

Бойко Борисов отбеляза, че Зеленски не се нуждае от "сълзливите селфита" на нашия премиер.

"Но както всичко е задкулисно и тайно, и тук е така, както обещаваха от "Промяната", Слави Трифонов, Да България, БСП - нищо от това, което говориха на избирателите си, не се случи. Изнасяме в пъти повече от февруари насам. Оръжейните ни заводи работят на макс. Точно продукцията, която се използва в Украйна. Нали вашите разследващи колеги извадиха самолетите, товарителниците. Това е лицемерие, това е двуличие. А дали сме изнасяли за Русия - не знам", уточни Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Да ви кажа...
    През уя ми е и за уСрайна, и за наркомана Зеленски, и за Путкоff, и за Борисоff! Как пък не случихме на читав министър-председател, който да защитава интересите на България и най-вече на БЪЛГАРИТЕ? Все чуждопоклонници и лизачи на про-€вро-НАТО-СЗО задници!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари