Бойко Борисов: Защо грабите българите?

1
Лидерът на ГЕРБ е на посещение във Велико Търново
Лидерът на ГЕРБ е на посещение във Велико Търново

"Защо грабите българите?".

Това попита експремиерът Бойко Борисов новите управляващи, визирайки високите цени на горивата у нас.

Лидерът на ГЕРБ е на посещение във Велико Търново. Там той посети музикално-драматичен театър „Константин Кисимов”, от където направи и изявление пред симпатизанти на партията му, предава NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Мунчо
    Тиквомире, тебе не могат да те стигнат по крадене. И по наглост. Отвратителен еднокнижен изрод.
  • 3
    6
    До 5
    А вас,бойковите тролове,кой ви взема на сериозно? Ооо,забравих,вие самите!
  • -6
    5
    Истината е
    че от както г-н Борисов не е на власт, страната върви стреглаво надолу. За 6 месеца съсипаха всичко, което беше градено 12 години. И това са фактите. Могат да се опитат да ги оспорват единствено платените тролчета, но тях никой не ги взима на сериозно :)
  • 5
    4
    Валя Господинова
    Този Борисов е толкова нагъл , че самият той грабеше от българите 12 години ...?! Забравил или се прави на интересен ...той кога е увеличавал пенсиите ,веднъж годишно. по 3-4 % ...по няколко лева ...? Той си знае много добре ,кого подкрепяше и обслужваше с властта си ...направи богатите още по богати ,едрия бизнес ,олигарсите и мафията,която се е впила във властта ...? Задкулисно действа ,не се примири ,че не е на власт ...толкова му личи Вярвайте ми,продължавайте да вярвате в този безкрупулен лъжец и крадец ...в светлото бъдеще на Родината !
  • 4
    3
    Монев
    "Защо грабите българите"? Думи които нямат нужда от "предъвкване",казани на нас българите,които живеем тук и сега. Трудно ми е да помисля, каква ще е картината след изборите за местно самоуправление през есента на 2023-година,но със сигурност много от местните феодали,ще им се наложи пренасочване към партията победила на изборите.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари